Verbinding

Een nieuwe website. Sjonge, deze heeft wel even op zich laten wachten. Eerst zelf aan het stoeien, want: ‘ach dat kan ik toch ook wel zelf met zo’n makkelijk template van WordPress’. Maar oei, wat heb ik me daar in vergist.

Ieder z’n vak

Dagen werden weken en weken werden maanden. Het ontwerp was er al snel, maar met de invulling ervan ging het een stuk lastiger. Welke plug-ins ga ik gebruiken, hoe komt het template het best tot z’n recht en welke teksten zal ik plaatsen? Om een lang verhaal kort te maken: ik heb een specialist ingeschakeld om me te helpen. En toen kwam er bij mij ook weer de inspiratie voor tekst en beeld. Dank Mathijs van Fenomediaal voor je hulp. Ieder z’n vak, zullen we maar zeggen.

“Laat jouw verhaal spreken”

Was mijn vorige site nog primair gericht op het schrijven van webteksten, nu zijn het vooral de persoonlijke verhalen die de aandacht trekken. Mijn slogan “Laat jouw verhaal spreken” onderstreept deze actie en mijn doel. Het geeft mij energie om de verhalen achter de mens te vertellen. Een verhaal dat inspireert, verbindt en/of je aan het denken zet.
Ik geloof in het verhaal achter de mens. We kunnen zoveel van elkaar leren. Terwijl we in de huidige maatschappij elkaar voorbij lopen in de haast onze eigen agenda af te ronden, kunnen we juist door deze verbinding weer lucht in onze eigen agenda’s krijgen. Met TekstenvanSan hoop ik hieraan een steentje te kunnen bijdragen.

Terug naar overzicht